MIT campus

More
12 years 1 week ago #4680 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Derezz kapcsán annyit, hogy majd megemlítem Kristinnek. Bizonyára alkalmazni fogja. Mást így hirtelen nem ismerek. De ezt sem ? találta onnan bentr?l és nem hiszem, hogy sok dolgot találhatott volna. Ennyivel viszont ezt a témát le is zártam. Teljesen eltér? véleményen vagyunk és a helyzet úgy hozta, hogy egyikünk véleményére sem tud ráigazolni a jöv?, hisz nemsokára megsz?nik ennek a lehet?sége is. Innent?l szerintem ne hozzuk föl. Eredménytelenül fogunk vitázni, az pedig id?rablás pont most, amikor abból van a legkevesebb." mondja a professzor és a hangsúlyából valami olyasmit veszel ki, hogy ez a megoldása a gordiuszi csomó átvágásának modern megfelel?je. Gyakorlatilag null-null-ra hozta ki a laissez faire f?nemes és a kissé [okkal] paranoid katonatiszt vitáját. Ha jó punk módjára semmiképpen sem akart igazat adni, akkor ez volt az egyetlen megoldás. [Derezz hacsak nem vált arcot, maradni úgy sem maradhatott volna, így viszont még segíthet nektek, amint az adott zsoldoscég kiismerte és meggy?z?dtek róla, hogy biztonságos alkalmazni. Terroristákat még azok sem vesznek be szívesen, akik az idegenlégió modern kori megfelel?i, Kristinr?l meg aki végig csinálta Chicago-t egy páncélosban, végképp nem feltételezed, hogy ilyen jelleg? cége volna.]

-"Igen ám, csakhogy ezeknek a szellemeknek valószín?leg már az el?tt megágyaztak, hogy mi emberek megtanultunk volna beszélni. Viszont az is igaz, hogy azok akik hozzájuk is fordulnak, azoktól valahol ösztönösen félünk. Most pedig már meg is tudunk bizonyosodni róla, hogy a félelmünknek van-e alapja. De ha még mindig nem hiszed el, hogy értek ahhoz, hogy ezt fölismerjem, több okból is, akkor nyugodtan hívhatsz küls? szakért?t is. Nem tudom, hogy mi jár a fejedben, de Sybillhez nem vonzódom és nem köt?döm."

-"Valóban, Severin?" lép oda hozzátok egy középkorú, annyira jellegtelen arcú férfi, hogy te már komputeres tervezést sejtesz az arc mögött.
-"Maga meg kicsoda?" kérdez vissza a professzor meglepetten.
-"George Matthews, Duke of Newcastle. By proxy természetesen, ezért nem ismertél föl. Mindenesetre azt hiszem nekem is beleszólásom van ebbe, hisz egy alattvaló sorsáról készültök itt dönteni. Egy olyan alattvalóéról, akivel együtt jártam public school-ba és akinek a most már szélesebb családját kissé régebbr?l is ismeri a családom. Ha úgy gondoljátok, akkor megbeszélhetjük itt is, semleges területen, informálisan, vagy akár diplomáciai útra is terelhetjük a dolgot, ha a tábornokasszonynak úgy tetszik, de akkor el fognak húzódni a dolgok egy kicsit."
-"Ebbe a diplomáciába ugye nem akarod az Alamos20K-t is belekeverni? Csak azért kérdezem, mert a legtöbb ügyedet egy skinhead tapintatosságával szoktad kezelni. Édesapádnak harminc év alatt nem sikerült a fejedbe vernie, hogy ezt nem így szokás. De ha már fenyegetsz, azt ugye láttad, hogy a legutóbbi fickót, aki fenyegetett most szedték össze kiskanállal."
-"Ezért vagyok by proxy jelen. Mátrixon keresztül nem megy a csoda, professzor úr, egy ártatlan angolt urat meg csak nem gyilkolsz meg hidegvérrel."
-"Egy ártatlant nem. Arról ? sem tehet, hogy rajta keresztül egy toxikus skinhead terrorista beszél, akit ha jól sejtem egy közös ismer?sünk uszított rám. Korához képest meglehet?sen gyorsan reagált az a vénség. Mindenesetre én most hátrébb lépek, miel?tt vagy ezt az ártatlan angolt fenekelem el helyetted, vagy idehívok egy bizonyos szentatyát, aki egy ideje már szeretne veled elbeszélgetni a veszélyes tendenciáidról és a radikális politikai nézeteidr?l, egy ablak mellett."

[Err?l a fickóról viszont hallottál és igen valószín?, hogy az öreg banya riasztotta. Elvileg Alamos 20K szimpatizáns, rasszista és egy kegyetlen üzletember, aki valahogyan a távol-keleti fegyverüzletekbe is benne tartja a mancsát, amellett, hogy egy csomó britanniai cégben nagy részvényes. Az más kérdés, hogy a professzorhoz képest tényleg fiatal. Egy olyan modern nemes, akinek ha jól sejted az édesapjával már sikerült tengelyt akasztania a Keisingereknek ezzel meg szóba sem áll, hisz a "kis gyökérnek" ötlete sincs arról, hogy mi az a nemesség. Viszont sajnos családja révén ez a fickó nagy vagyont és hatalmat is kapott, amit a saját rasszista céljaira igyekszik fölhasználni. Addig jó, amíg Sybillt nem ez a féreg húzza ki a bajból. Nem csodálkoznál azon sem, h pont ez a kapcsolat verte volna ki a biztosítékot a többieknél valahol fönn az UCAS katonai fels?vezetésében. Viszont ha nem Sybill riasztotta, akkor mégsem lehet olyan jelent?s ez a kapcsolat. Akivel az ember együtt járja végig a public schoolt azzal valószín?leg egyetemet vagy f?iskolát is együtt végez és a britek erre különösen kényesek.]

[Végére meg nem reagálok, mert ott még nm vagyunk, így nem tudjuk, hogy id?ben odaér-e Aika.]

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.217 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.